Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Γυμνοσάλιαγκες

Το τι σάλιο χύθηκε σήμερις από τα παπαγαλάκια του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, υπουργού του τυχερού παιγνίου ΠΡΟΠΟ (καθώς η ΠΡοστασία των ΠΟλιτων επαφίεται καθαρά στη τύχη), δεν περιγράφεται. Μιλάμε για αμέτρητα λίτρα σιέλου από δωσίλογα τσιράκια της σχολής Πάνου Σόμπολου, δεσμώτες των κρυφών pay-roll και κονδυλίων των υπουργείων, άκριτα φερέφωνα ακόμα και της πλέον βλακώδους κυβερνητικής προπαγάνδας. Τόσο σάλιο ούτε ο σκύλος μου ο Lemmy! Ο άνθρωπος ο οποίος ανερυθρίαστα δήλωσε ότι αν χρειαστεί θα προβεί ακόμα και σε χίλιες προληπτικές προσαγωγές με την πρόφαση ότι κάποιοι ετοιμάζουν "νύχτες των κρυστάλλων" παρά το ότι η τακτική έχει χαρακτηριστεί παράνομη από το Συνήγορο του Πολίτη, ο απαράμιλλος αυτός τύπος ο οποίος δήλωσε ότι "και ο Ομπάμα μουσουλμάνος είναι", ο ανθρωπιστής ο οποίος επέτρεψε να γίνει η κλίνη βαρέως πάσχοντος κρατουμένου το σκηνικό για εικόνες βγαλμένες από ταινίες κατασκοπείας παρουσιάζεται από τα ανωτέρω χαμερπή υποπροϊόντα της ανθρώπινης εξέλιξης περίπου ως μία διασταύρωση του Σέρλοκ Χολμς με τον επιθεωρητή Μονταλμπάνο. Για το γεγονός ότι εμένα μου φαίνεται περισσότερο ως μία διασταύρωση του ΘουΒου με τον Ρανταπλάν μάλλον οφείλεται η έμφυτη παραξενιά μου...

Στην εικόνα ο κύριος Lemmy από πρόσφατη εξόρμηση στη θάλασσα κι εκτός κρίσης σιελόρροιας, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο

3 σχόλια:

  1. Γιατρε! Μιλα καθαρα να σε καταλαβαινουμε κ εμεις οι αγραμματοι. Σε εμας απευθυνεσαι καταβαθος,οι αλλοι περνουν χαμπαρι κ απο μονοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που έμαθα κύριε ποιος είστε, έχω να πω τούτο. Ακούς εκεί αγράμματος! Όσο για αυτούς, δε θα χρεωθώ εγώ τα στραβά του εκπαιδευτικού συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή