Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αδιόρθωτος

Ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης, αυτός ο οποίος έπρεπε να συμπληρώσει μία ντουζίνα εγκεφαλικά περισσότερα από τον Ozzy Osbourne πριν αποφασίσει να ξεκουμπιστεί από το δημαρχιακό θώκο, κηδεύτηκε σήμερα κι από ότι πληροφορήθηκα από τον κολλητό μου Lioko η τελευταία του επιθυμία ήταν να θαφτεί σήμερα, 21η Απριλίου, με τη στολή του μπάτσου την οποία τίμησε δεόντως επί χούντας. Αδιόρθωτος μέχρι τελευταίας ανάσας. Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. Μην περιμένετε συλλυπητήρια και τα τοιαύτα.  Περιττό να πω ότι το δόγμα "ο τεθνεώς δεδικαίωται" δε με εκφράζει ούτε στο ελάχιστο.

Lioko, έτσι και φάω καμιά μήνυση από την κυρα Δέσποινα, θα σε πάρει και θα σε σηκώσει...!  

5 σχόλια:

  1. Άσχετο με το θέμα, αλλά τελικά είσαι τυχερός: Ακυρώνεται και η sold out συναυλία της Dee Dee Bridgewater που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 22 Απριλίου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
    Η συναυλία της Dee Dee Bridgewater με τίτλο "To Billie Holiday with Love" δεν θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αφού δεν στάθηκε δυνατόν να φθάσει η διάσημη ερμηνεύτρια αεροπορικώς στην Ελλάδα, λόγω της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει στις αερομεταφορές η ηφαιστειακή τέφρα.

    Οι θεατές που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Μεγάρου (τηλ.210 7282333)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, μιλάμε έκανες κίνηση ματ! Δε θα το άντεχα, μαζί με το νταμπλά ότι θα μείνουμε οι ίδιες ομάδες στην επόμενη άσκηση. Παρεμπιπτόντως, πόσο ελληναράς είμαι που χαίρομαι για τη ματαίωση της συναυλίας μόνο και μόνο επειδή είχα ξεχάσει να πάρω εισιτήριο; :)
    Από την άλλη, δεν είναι και εντελώς άσχετο το σχόλιο με το θέμα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εκτιμούσε τους μαύρους σαν τη Dee Dee ο αποθανών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παραθέσω κι ένα ψύχραιμο απολογισμό της θητείας του δημάρχου:
    http://www.lakonikos.gr/index.php?c_id=8&n_id=1248
    Αν καταλάβετε ποιο είναι το έργο, ενημερώστε και εμένα παρακαλώ, έναν από τους αμνήμονες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δες κ αυτο,αν και το καλυτερο ειναι αλλο
    http://www.lakonikos.gr/index.php?c_id=8&n_id=1237
    Lioko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρά μιλάς, υπάρχει και καλύτερο από αυτό; Τρέμω στην ιδέα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή