Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ρεβάνς

Η εκπομπή του Θανάση Μήνα σήμερα στο Κόκκινο ήταν απόλαυση. Με EST, Miles από Sketches of Spain, ολίγη από Zeppelin, τζούρα από Beatles στο While My Guitar Gently Weeps, κάτι σε προσωπικό του Robert Plant από το Raising Sand, μουσική της ερήμου και Tinariwen και afro φινίρισμα με Mulatu Astatke & Heliocentrics, τα μυαλά μου πονέσανε που λένε και οι φίλοι Παοκτσήδες. Θα έλεγα μάλιστα ότι με αποζημίωσε (ναι, εμένα προσωπικά) και πήρε ρεβάνς για μια βραδιά που είχα πάει να τον ακούσω στο Toy και πρέπει να έκανε τη μεγαλύτερη αγγαρεία της ζωής του, με κοινότοπες επιλογές που θα σνόμπαρε ακόμα και ο Γιώργος Πολυχρονίου, γνωστός ανά το πανελλήνιο και ως G Poly.
Το σημερινό playlist μου θύμισε από πλευράς ποικιλίας και ρίσκου κάτι από τις παλιές καλές βραδιές Σαββάτου στο Mo'Better στις αρχές των 00's με τον Μήνα να πετάει φωτιές.
Να ενημερώσω τους πολυπληθείς αναγνώστες του ιστολογίου ότι ο Μήνας διατηρούσε και μία πολύ ενδιαφέρουσα στήλη στο περιοδικό Γαλέρα, το οποίο με τεράστια λύπη πληροφορήθηκα ότι ανέστειλε την κυκλοφορία του.
Παρεμπιπτόντως, την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε εδώ.
Να είσαι καλά ρε Θανάση, μου έφτιαξες το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου