Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Στέφανος ο Πυρπολητής

Ο έρωτάς μου με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο είναι ανομολόγητος. Ήρθε η ώρα να τον κοινοποιήσω, να τον βγάλω σπό μέσα μου για να πάψει να καίει τα σωθικά μου... Και καλύτερη στιγμή από αυτή, με το αγόρι μου να παρουσιάζει το πιο κίτρινο δελτίο στην ιστορία της τηλεόρασης το οποίο έχει τον θεϊκό τίτλο "Μακελειό" δεν υπαρχει. Ε, ναι λοιπόν! Χίε σε αγαπώ! Και σε αγαπώ γιατί το δελτίο σου είναι πιο κίτρινο και από εμετό, αλλά αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του εύκολα αναγνωρίσιμο. Όχι σαν κάποια άλλα δήθεν αξιόπιστα και κατά πολύ πιο επικίνδυνα για την αισθητική μου. Παραθέτω το ένα από τα δύο κορυφαία αποσπάσματα του Μακελειού (το άλλο θα το δείτε εδώ). 


4 σχόλια:

  1. Απολαυστικό το βίντεο! Και καλά όλα τ' άλλα. Ποπάυ γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως λέει κι ένας πολύ καλός φίλος, μην κάνεις λογικές ερωτήσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για φαντάσου να ήταν όλα τα δελτία έτσι! Για φαντάσου τι γέλιο θα ρίχναμε καθημερινά, αντί του κλαματος και του προβληματισμού που μας φορτώνουν σήμερα τα "δήθεν" σοβαρά δελτία;;; Είναι το λιγότερο διασκεδαστικός...πέρα από wanna-be ηθοποιός! Καλημέρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά είναι μεγαλειώδης.Δεν ξέρω ποιο κομμάτι του παραληρήματος να ξεχωρίσω. Μάλλον όμως τη σκηνή με τον Ποπάυ και τους χαρακτηρισμούς "υποτακτικός, κηφήνας (ο μοντιέ!), ψεύτης και δοτός) να πέφτουν επάνω του σαν θεία δίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή