Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σκόρπια λόγια

"Εκατοντάδες χιλιάδες ραντεβού ασφαλισμένων του ΙΚΑ έχουν ακυρωθεί αυτές τις ημέρες" (By Mega Channel).
Σίγουρα, αν μιλάμε για ασφαλισμένους του ΙΚΑ Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας μπορεί να υποεκτιμάτε τον αριθμό των ραντεβού και να έχει ήδη πατήσει το εκατομμύριο. Γεια σου Mega αθάνατο!

"Έχω μείνει εδώ και δύο μήνες χωρίς φάρμακα. Μου λέτε πώς θα ζήσω;" (by σεβάσμια ηλικιωμένη κυρία ασφαλισμένη στο ΙΚΑ)
Μην ανησυχείτε καλή κυρία. Στατιστικά να το πάμε, έχετε πολλές πιθανότητες να ανήκετε στους Έλληνες που μαστίζονται από την πολυφαρμακία. Σας διαβεβαιώ ότι χωρίς φάρμακα  μπορεί να ζήσετε και καλύτερα. 

"Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε τους απεργούς μετανάστες να λήξουν την απεργία και να πάνε σπίτι τους" (By Χρήστος Παπουτσής)
Τι λες ρε μαλάκα, είσαι με τα καλά σου;Οι άνθρωποι περπάτησαν κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα για να φύγουν από το σπίτι τους -για κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους τους οποίους εσύ μπορεί να αγνοείς- και θα γυρίσουν πίσω επειδή τους κάλεσες εσύ; Ήμαρτον...

"Όλοι λαθρομετανάστες θα απελαθούν" (by Γιάννης Ραγκούσης)
Αυτή η φουρνιά ανερμάτιστων τσάτσων παρά τω Γιωργάκη είναι εντελώς εμετική. Με μόνο εχέγγυο την επιτυχή μεταμόρφωση της Πάρου σε απέραντο αυθαίρετο σκυλάδικο, ο Ραγκούσης κάνει τον καμπόσο. Άκου κύρ-Ραγκούση μου. Λαθρομετανάστες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μετανάστες με έγγραφα και μετανάστες χωρίς έγγραφα, οι περίφημοι sans papiers για τους οποίους έχει βουίξει ο ντουνιάς εδώ και είκοσι χρόνια αλλά εσένα το αυτί σου δεν ιδρώνει καθώς είναι εκπαιδευμένο να ακούει μόνο το Αρμενάκι από τον συμπατριώτη σου Πάριο. Αυτούς που δεν έχουν έγγραφα, έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όχι για την ψυχή της μάνας σου αλλά βάσει διεθνούς δικαίου να τους παρέχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα λεγόμενα κοινωνικά αγαθά για όσο παραμένουν στη χώρα σου -γιατί χώρα σου την έχεις καταντήσει και όχι χώρα μας. Για τους ανθρώπους αυτούς ΟΦΕΙΛΕΙΣ να αναπτύξεις εκείνες τις υπηρεσίες που θα κρίνουν κατά πόσο ο καθένας από αυτούς χωριστά πληροί τις προϋποθέσεις χορήγησης ασύλου. Αυτό φροντίζεις να το κάνεις γρήγορα πριν οι άνθρωποι αυτοί γκετοποιηθούν και καταφύγουν στο έγκλημα για να επιβιώσουν. Όταν κρίνεις ότι στη χώρα προέλευσης δεν κινδυνεύουν από λοιμούς, πλημμύρες, εμφυλίους, φυλετικές διακρίσεις, θρησκευτικούς πολέμους, απαγχονισμούς, λιθοβολισμούς και κλειτοριδεκτομές, τότε σε συνεννόηση με τη χώρα προέλευσης φροντίζεις να επιστρέψουν. Αν ισχύει κάποιο ή κάποια από τα προηγούμενα κι εσύ επιμένεις να απελαύνεις μαζικά, τότε με χαρά σου ανακοινώνω ότι από Υπουργός Εσωτερικών αναβαθμίζεσαι σε serial killer...

3 σχόλια:

  1. Pl sosta auto pou les alla se ena simeio diafono,diafono giati einai san na akouo tin giagia mou !To oti pisteuei oti xoreis farmaka tha zisei kalitera,giauto tin xasame !Auti h apopsi einai lanthasmeni !

    Deerman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζεις ότι γνωρίζεις καλύτερα το πρόβλημα της πολυφαρμακίας στην Ελλάδα πάω πάσο. Εγώ επιμένω ότι αν καταγράφονταν πραγματικά οι θάνατοι από ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων στην Ελλάδα όπως σε όλες τις ευνομούμενες χώρες, θα δικαιωνόμουν εγώ και η γιαγιά σου 100%. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή