Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος κερνάει, Γιώργος πίνει

Αυτή τη στιγμή που γράφω, ο Γιώργος ο Παπανδρέου έχει γκάβλες. Κι όπως κάθε, ανέραστος που έχει γκάβλες και δε μπορεί να βρει γκόμενα με τη μαγκιά του, γαμεί με τον παρά του. Έχει μαζέψει λοιπόν, πέντ' έξι ξελιγωμένες για γλύψιμο θηλυκές και σερνικές πόρνες, οι οποίες κατά σύμπτωση επαγγέλλονται όλες δημοσιογράφοι,  και κάνει το κομμάτι του. Έχει κι ένα γιουσουφάκι δίπλα του, το Γιώργο τον Πεταλωτή, επειδή έχει αμφιβολίες για τη στύση του και θέλει έναν χειροκροτητή να το λέει πόσο μεγάλος και σκληρός είναι.
Ο Γιώργος σε διακαναλική συνέντευξη τύπου, με συντονιστή το τσιράκι του, με έξι υποτακτικούς των καναλιών να του θέτουν προκαθορισμένες ερωτήσεις τις απαντήσεις των οποίων ξεκωλιάστηκε να μάθει όλο το Σαββατοκύριακο (καθότι στα ελληνικά), χωρίς αντίλογο γιατί έτσι γουστάρει. Βαρύ το σκηνικό: κόκκινα μπουρδελέ πορτατίφ, σκούρα αυστηρά κοστούμια, η Τρέμη με περιδέραιο πεντακοσίων καρατίων ικανό να ταΐσει όλη την υποσαχάρια Αφρική, ένα πορσελάνινο βάζο στο βάθος -το κέρδος του έθνους από το ξεπούλημα του λιμανιού στους Κινέζους. Τι κι αν θυμίζει διάβημα καραβανά πραξικοπηματία από χώρες της Μπανανίας; Την άλλη εβδομάδα θα έχει σύνοδο η Σοσιαλιστική Διεθνής στην οποία προεδρεύει και θα γυρίσει πίσω αναβαπτισμένος και πιο σοσιαλιστής κι από τον Τσε Γκεβάρα. Για να μην πω κι από τον πατέρα του...

2 σχόλια:

  1. Τι να πω?? Είσαι Θ Ε Ο Σ!!!!!!
    Για άλλη μια φορά ζωγράφισες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια πίστευα ότι δεν υπάρχει θεός. Τελικά είμαι εγώ ο ίδιος;!; Πότη, ηρέμησε γιατί θα σε λογοκρίνω και αυτό δεν ανήκει στο αξιακό μου σύστημα. Θα καταλάβουν όλοι ότι σε πληρώνω για να γράφεις καλά λόγια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή