Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το πιο ζωντανό κύτταρο

Όταν ένας άνθρωπος συγκεντρώνει χαρακτηριστικά, όπως:
-εριστικό χιούμορ και αυτοσαρκασμό,
-αστείρευτο ταλέντο (πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε ακούγοντας αυτό),
-θάρρος, τέτοιο ώστε να υποσκελίζει μία από τις πλέον ισχυρές μηχανές κατασκευής εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, να αποκηρύσσει την εβραϊκή του καταγωγή και να συστήνεται ως εβραιόφωνος παλαιστίνιος ή πρώην εβραίος,


...δεν μπορεί παρά να είναι άξιος θαυμασμού. Νιώθω τυχερός που ήμουν ανάμεσα στους (μόλις σαράντα) θεατές οι οποίοι άκουσαν τον κύριο Gilad Atzmon να αγορεύει και να παίζει μουσική στο Κύτταρο. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην επικείμενη αποστολή για την άρση του από θάλασσας αποκλεισμού της Γάζας και καλύτερος υποστηρικτής από τον Atzmon δεν μπορούσε να βρεθεί. Η συζήτηση και η συναυλία επαναλαμβάνεται και σήμερα, εύχομαι με περισσότερο κόσμο απ' ότι χθες. Όσοι πιστοί στη Μουσική και το Λόγο, σπεύσατε και  δε θα χάσετε.

Αυτό το ιδιότυπο πλην σημαντικό εμπάργκο το οποίο κηρύττουν όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα που λέγεται Ισραήλ μου αρέσει πολύ. Μα πάρα πολύ, λέμε! 

6 σχόλια:

  1. Τι κρίμα που δεν κατάφερα να έρθω.Η παρέα δεν ακολούθησε.Έπρεπε να έρθω μόνη μου.Ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα, έχασες. Φοβερός τύπος και καταπληκτικός μουσικός. Η ευκαιρία θα δοθεί, είναι σχετικά τακτικός θαμώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περιμένω την επόμενη φορά λοιπόν.Καιχρόνια μας πολλά για σήμερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σας πολλά και από μένα παιδιά! Ό,τι επιθυμείτε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια μας πολλά! Ευχαριστούμε Μιχάλη δια τας ευχάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή